banner-mask facebook flag googleplus linkedin mapmarker recognition shield soccerfield su-icon twitter money calendar calendar user trophy

Rob Gieling (1989) werkt sinds januari 2018 als leraar Bewegingsonderwijs op de Anne Flokstraschool. Hij werkt met leerlingen van de leeftijden 4 tot en met 18. Hiervoor heeft Rob lesgegeven op scholen met speciaal onderwijs in regio Gelderland.

Uitgedaagd op eigen niveau
Rob ziet graag dat kinderen plezier hebben in bewegen. Als kinderen met plezier sporten presteren ze vaak beter in de gymles. Tijdens de lessen probeert hij veel verschillende activiteiten aan te bieden. Hierdoor krijgt elke leerling een sportieve uitdaging op zijn of haar niveau. Rob helpt met het ontwikkelen van de persoonlijkheid van zijn leerlingen. Ook probeert hij zijn leerlingen trucjes te leren zodat ze dingen beter leren en onthouden.

Een belangrijke taak
Door zijn enthousiasme en door te overtuigen moedigt Rob zijn leerlingen aan om te gaan sporten. Ook probeert Rob vernieuwend te zijn. Hij ziet het als belangrijke taak om zijn leerlingen buiten schooltijd ook te motiveren om te gaan sporten. “Ze moeten zoveel mogelijk kennis maken met verschillende vormen sport. Dat gebeurt ook tijdens clinics en buitenschoolse toernooien.”

Altijd een mogelijkheid om te sporten
Rob zet zich in voor sportactiviteiten buiten schooltijd. Als buurtsport coach wil Rob dat er een vrijetijdsaanbod is voor de leerlingen en voor anderen met een lichamelijke handicap. “Het is fantastisch dat kinderen zich uiteindelijk aansluiten bij een sportvereniging. Dat doen ze nog te weinig en kan veel beter.”

contact: 06 36 56 80 52