banner-mask facebook flag googleplus linkedin mapmarker recognition shield soccerfield su-icon twitter money calendar calendar user trophy

Sanne ten Have is zwemonderwijzer bij het zwembad de Ijsselslag. Zij is daar werkzaam vanaf juli 2017. Daarvoor heeft zij 6 jaar bij zwemschool Akwaak gewerkt als zwemonderwijzer.
Daarnaast is zij werkzaam als speelbegeleider en docent lichamelijk opvoeding bij Beweegwijs in Neede.

Vanaf september is Sanne buurtsportcoach in Zutphen vanuit het zwembad de Ijsselsag.

Sinds schooljaar 2016-2017 geeft de IJsselslag watergym aan kinderen van groep 5 tot en met groep 8. Deze alternatieve vorm van schoolzwemmen wordt de komende jaren gegeven tegen een zeer laag tarief per kind. De watergymles is een les waar op een speelse manier in en om het water bewogen wordt. Dit kan zijn via aquasoccer, waterkorfbal, reddend zwemmen, samenwerkingsactiviteiten, maar ook andere sportieve activiteiten met ballen, matten en stokken. Kinderen krijgen door te spelen in het water meer zelfvertrouwen, worden weerbaarder en worden meer watervrij.

Als buurtsportcoach zoekt Sanne de verbinding met scholen en sportverenigingen.
Zij hoopt dat de meeste scholen gebruik gaan maken van de watergymlessen. Zodat iedereen het plezier van activiteiten in het water kan ervaren.