banner-mask facebook flag googleplus linkedin mapmarker recognition shield soccerfield su-icon twitter money calendar calendar user trophy
Heb je geen leuke sport gevonden? Of weet je niet welke sport bij jou past? Met alle sport- en beweegvragen kan je terecht bij de buurtsportcoaches van Zutphen Actief.
Sporten is gezond, dat weet iedereen. Maar het nemen van die eerste stap is lang niet zo makkelijk als we allemaal denken. Als je een tijd niet gesport hebt dan kan de drempel om te beginnen met sporten enorm hoog zijn. Je kan tegen verschillende barrières aanlopen zoals weinig zelfvertrouwen, angst voor blessures, een slechte gezondheid of het idee hebben dat je te dik bent om te bewegen.

Ben je bang om te beginnen met sporten? Neem contact op met de buurtsportcoaches van Zutphen Actief en ga samen een plan maken om rustig te beginnen met bewegen. Zij kunnen je eventueel ook doorverwijzen naar andere professionals die gespecialiseerd zijn op dit gebied.
Of je nu een beginner bent of je zwemslag wilt verbeteren, in de gemeente Zutphen zijn er zwemlessen voor volwassenen op ieder niveau.