banner-mask facebook flag googleplus linkedin mapmarker recognition shield soccerfield su-icon twitter money calendar calendar user trophy

Zutphen Actief organiseert deze zomer de Zutphense Waterweken met verschillende gratis activiteiten voor kinderen en jongeren tot 26 jaar. Heb je altijd al een keer willen suppen of roeien? Of wil je samen met je vrienden meedoen aan de summergames met allerlei stormbanen en spellen? Meld je aan en doe mee!


Sup@Zutphen
Iedereen tussen 10 en 26 jaar die beschikt over een zwemdiploma heeft de mogelijkheid om op een SUP (Stand Up Paddle) board Zutphen en omgeving op het water te verkennen. SUPPEN is super leuk, gezellig, sportief, heel goed voor de gezondheid, je balans en je lichaam. Daarnaast is het vanwege de vele mogelijke varianten nooit saai of vervelend. Bovendien kan iedereen leren SUPPEN, want het is niet moeilijk! Je kunt je individueel of met een groep aanmelden. Het eerste uur krijg je een clinic, het tweede uur kun je een uur vrij suppen.
Site: www.supinzutphen.nl
App: 06.15290572
Aanmelden via supatzutphen@outlook.com


Clinic roeien
Wil jij kennismaken met roeivereniging Isala en de vrijheid op het water ervaren? Kom roeien onder leiding van een ervaren roeiteam van Isala! Meld je snel aan individueel of met een groepje want elke clinic heeft plek voor 4 deelnemers per keer.
Aanmelden via sport@zutphen.nl. Vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer.


Summergames – Warnsveldse boys
Yes, er staat een weer leuk en sportief evenement gepland in de zomervakantie. Dit wil je echt niet missen! Tijdens dit evenement staan er meerdere stormbanen en spellen op het sportpark. Ben jij tussen de 6 & 26 jaar? Kom dan 28 juli om 13.30 uur naar sportpark het Braamveld! Deelname is geheel gratis en iedereen mag meedoen.
Wel even aanmelden via sport@zutphen.nl. Vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer.