banner-mask facebook flag googleplus linkedin mapmarker recognition shield soccerfield su-icon twitter money calendar calendar user trophy

Bert van der Laan werkt al jaren in het sociale domein van Zutphen. Hij heeft verschillende functies gehad en kent Zutphen goed. Nu werkt hij bij Het Plein. Daar is hij het aanspreekpunt voor klanten van Het Plein met een uitkering die in beweging willen komen. Naast hem werken nog 5 andere sportcoaches die mensen naar bewegen begeleiden.

De activiteiten waar de klanten van Het Plein uit kunnen kiezen, worden op maat aangeboden. Maar er zijn ook een aantal projecten waar de mensen uit kunnen kiezen. Bijvoorbeeld bij de twee voetbalclubs in Zutphen of bij Ergo Control waar ook de link tussen bewegen en re-integratie wordt gelegd. Of u nu al veel sportervaring heeft of net begint. Dat maakt niet uit. Voor iedere wens om te bewegen vinden we een oplossing. Het belangrijkst is dat u mee doet!

Dat juist Bert het aanspreekpunt bij Het Plein is, is niet verwonderlijk. Bert is erg sportief. In zijn leven liep hij zeker 7 keer een marathon. Hij loopt minimaal 2 keer in de week een kilometer of 10 per keer hard. Maar laat je dat niet afschrikken. Door zijn ervaring als coach weet Bert heel goed hoe hij mensen die net beginnen met sporten moet begeleiden. Bert van der Laan“ Heb je interesse om in beweging te komen? Stel dan je eerste stap niet langer uit en bel je consulent of bel mij. Na deze stap wordt lekker bewegen alleen maar gemakkelijker!”

Contact: 0655936294