banner-mask facebook flag googleplus linkedin mapmarker recognition shield soccerfield su-icon twitter money calendar calendar user trophy

Bert van der Laan werkt al jaren in het sociale domein van Zutphen. Hij heeft verschillende functies gehad en kent Zutphen goed. Hij werkt op de locatie van de Henri Dunantweg (Werk, Zorg en Inkomen). Daar is hij het aanspreekpunt voor klanten met een uitkering die in beweging willen komen. Hij is ook aanspreekpunt voor klanten en professionals van GelreWerkt!

De activiteiten waar de klanten uit kunnen kiezen, worden op maat aangeboden. Of u nu al veel sportervaring heeft of net begint, het maakt niet uit. Voor iedere wens om te bewegen vinden we een oplossing. Het belangrijkst is dat u mee doet!

Bert is erg sportief. In zijn leven liep hij zeker 8 keer een marathon. Hij loopt minimaal 2 keer in de week een kilometer of 10 per keer hard. Maar laat je dat niet afschrikken. Door zijn ervaring als coach weet Bert heel goed hoe hij mensen die net beginnen met sporten moet begeleiden.

Bert: “Heb je interesse om in beweging te komen? Stel dan je eerste stap niet langer uit en bel je consulent of bel mij. Na deze stap wordt lekker bewegen alleen maar gemakkelijker!”

contact: 06 55 93 62 94

Julie de la Fuente (1957) werkt sinds 1987 bij de Muzehof als dansdocent en sinds 2015 als cultuurcoach. Naast het  Cultuurmenu is er nu ook het Cultuurbonusmenu voor basisscholen. Scholen kunnen kiezen voor een cultuurvorm waarbij de leerlingen in beweging komen zoals circus, acrobatiek, streetdance, buikdansen en volksdansen. Dit gebeurt in samenwerking met Zutphense partners.

De activiteiten waar de scholen uit kunnen kiezen, worden op maat aangeboden. De scholen kunnen het cultuuraanbod onder schooltijd doen, maar ook kiezen om dit aan de randen van de schooltijd aan te bieden. Hierdoor zijn de activiteiten ook toegankelijk voor kinderen uit de wijk of van de naschoolse opvang.

Julie is als coach vooral goed in het samenbrengen en enthousiasmeren van mensen. Julie: ”Ik heb het geluk dat ik als kind veel meegenomen ben naar musea en voorstellingen en weet hoeveel vreugde kunst je bezorgt. In dans en beweging kun je emoties kwijt, jezelf en anderen beroeren. Door cultuur krijgen mensen een opener vizier. Kunst geeft ook aandacht aan aspecten van het leven die doorgaans door anderen (liever) niet worden gezien. Wrijving geeft echter glans aan alle dingen."

contact: 06 36 20 92 92

Anno Waterlander (1970) werkt bij Zvv AZC als verenigingscoach. De vereniging is volgens Anno de spil van de maatschappij. Bij de vereniging ontmoet je mensen, sport je samen en drink je na afloop samen iets in de kantine. De vereniging is net een bedrijf, op allerlei gebieden kun je iets voor de vereniging doen. Zo is er ’s middags een klusjesgroep, draaien vrijwilligers bardienst en zijn er schoonmakers aan het werk. Hiermee vervult de vereniging een sociaal maatschappelijke rol.