banner-mask facebook flag googleplus linkedin mapmarker recognition shield soccerfield su-icon twitter money calendar calendar user trophy

Anne ten Have (1987) werkt als vakdocent bewegingsonderwijs sinds 2010 op de Anne Flokstraschool met 4 tot en met 18-jarigen. Door beter te leren bewegen wordt het plezier in bewegen verhoogd en raakt het kind gemotiveerd om nieuwe en meer uitdagende bewegingsactiviteiten aan te gaan. Anne probeert zo dicht mogelijk te komen bij bepaalde bewegingservaringen die kinderen normaalgesproken opdoen. Zo maakt ze met een bank, bokje en dikke mat een grote wipwap, er is een aangepaste schommel en ze heeft een saltostoel waarmee kinderen een koprol kunnen maken.

Als buurtsportcoach wil Anne ervoor zorgen dat er een structureel vrijetijdsaanbod komt voor de kinderen van haar school en andere mensen met een lichamelijke beperking. Ze kan meegaan als begeleider naar sportclubs en helpt coaches van verenigingen om sporten voor deze kinderen mogelijk te maken. Zo heeft Anne inmiddels goed contact met de coaches van G-hockey, G-voetbal en Fitkids van Arcus en wil ze het netwerk graag uitbreiden. Anne hoopt dat na schooltijd ook van de faciliteiten van de gymzaal en het speellokaal gebruikt wordt gemaakt. 

Anne vindt het leuk om anderen in hun kracht te zetten en heeft een groot doorzettingsvermogen. Ze denkt in uitdagingen, niet in beren op de weg. Ze krijgt op een ongedwongen en plezierige manier alle kinderen in beweging.

contact: 06 20594579